Решения

Хотели

Еллокс -електронен контрол на достъпа

В наши дни удобството при използване, сигурността, цената и дългосрочната експлоатация ca най-важните елементи на всяко информирано решение. Независимо за какво приложение, всеки желае да се чувства спокоен, като същевременно влага минимални разходи в поддръжката и експлоатацията на една предоставяща максимално удобство система за контрол на достъпа.

Ето защо разработчиците на МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС предлагат уникалното решение на офлайн или онлайн електронни системи за контролиран достъп, които предоставят оптималната комбинация от качество, цена, удобство, сигурност и дългосрочен сервиз и експлоатация. 

Използвайки възможностите на глобалната мрежа, Вие можете да задавате и отнемате достъпи, независимо къде се намирате, чрез своя таблет или смартфон. А за тези, за които това е излишен лукс, бързото и лесно програмиране директно на дръжката на вратата ще е добре дошло. 

Обвързване на системата за вратите на стаите с електронно котролиран достъп до шкафчета в съблекалнята на спа или фитнес центъра далеч не изчерпват необятните възможности на електрониката...


Запитване за решението

За да изпратите запитване, попълнете коректно полетата по-долу:


Полетата, отбелязани с · са задължителни!Новини

Виж всички новини

ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

06.02.2018

Абонамент